Γκερντ Μίλερ / Χατ-τρικ, 31 γκολ και "αγγίζει" το θρυλικό ρεκόρ του ... - Stories 27 ιουνίου 2015, 14:45.

Γκερντ Μίλερ / Χατ-τρικ, 31 γκολ και "αγγίζει" το θρυλικό ρεκόρ του ... - Stories 27 ιουνίου 2015, 14:45.. Ο δυτικογερμανός κεντρικός επιθετικός γκερντ μίλερ (gerhard gerd müller) γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945. Αυτές υπήρξαν και οι προτεραιότητες, που ο γκερντ μίλερ έθεσε στην κορυφή της ατζέντας του ως υπουργός ανάπτυξης από το 2013, δημιουργώντας ειδικά προγράμματα. Ο μίλερ πέτυχε 563 γκολ σε 605 συμμετοχές με τους βαυαρούς μεταξύ 1964 και 1979, κατακτώντας 14 τίτλους με τους βαυαρούς θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Θρήνος στο γερμανικό και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Λίγες ημέρες προτού ο γκερντ μίλερ κλείσει 70 χρόνια ζωής, η οικογένειά του γνωστοποίησε πως ο παλαίμαχος άσος της μπάγερν μονάχου πάσχει από αλτσχάιμερ.

Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ, και εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Μετά από χρόνια μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ, ο γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή. «έφυγε» στα 75 του ο γκερντ μίλερ. Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό.

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Γκολάρα αλά... Γκερντ ...
Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Γκολάρα αλά... Γκερντ ... from onsports.bbend.net
Ο ομοσπονδιακός υπουργός ανάπτυξης γκερντ μίλερ προτρέπει τη γερμανία να δεχτεί περισσότερους πρόσφυγες/μετανάστες από τον ελληνικό καταυλισμό προσφύγων της μόριας. Έφτασε τα 41 γκολ και προσπέρασε τον γκερντ μίλερ! Φυσικά ο γκερντ μίλερ δεν είναι ποτέ στις συζητήσεις για τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών. Γνωστός ως «der bomber», ο μίλερ ήταν ένας από τους πλέον επιτυχημένους επιθετικούς της γερμανίας, σκοράροντας 68 φορές για την εθνική ομάδα και 566 φορές για την μπάγερν, κερδίζοντας. Ο γερμανός επιθετικός, θεωρήθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής. Μετά από χρόνια μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ, ο γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ.

Ο γερμανός επιθετικός, θεωρήθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής.

«έφυγε» στα 75 του ο γκερντ μίλερ. Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν. Έφτασε τα 41 γκολ και προσπέρασε τον γκερντ μίλερ! «έφυγε» στα 75 του ο γκερντ μίλερ. Όλα τα άρθρα του tag γκερντ μίλερ. Stories 27 ιουνίου 2015, 14:45. Γνωστός ως «der bomber», ο μίλερ ήταν ένας από τους πλέον επιτυχημένους επιθετικούς της γερμανίας, σκοράροντας 68 φορές για την εθνική ομάδα και 566 φορές για την μπάγερν, κερδίζοντας. O γενς τούραου από την dw. Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος μίλερ, δεν βρίσκεται ππλέον ανάμεσα μας. Ο δυτικογερμανός κεντρικός επιθετικός γκερντ μίλερ (gerhard gerd müller) γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945. Ένας βραχύσωμος επιθετικός που έβλεπε το γκολ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο με νούμερα που. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Aναδείχθηκε σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς και τους δεινότερους σκόρερ όλων των εποχών.

Ο δυτικογερμανός κεντρικός επιθετικός γκερντ μίλερ (gerhard gerd müller) γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945. Ο γκερντ μίλερ όπως θα τον θυμούνται πάντα οι φίλοι του ποδοσφαίρου. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το. O γενς τούραου από την dw.

Θρήνος στον κόσμο του ποδοσφαίρου, απεβίωσε ο Γκερντ Μίλερ
Θρήνος στον κόσμο του ποδοσφαίρου, απεβίωσε ο Γκερντ Μίλερ from www.cretanmagazine.gr
Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ. Aναδείχθηκε σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς και τους δεινότερους σκόρερ όλων των εποχών. Stories 27 ιουνίου 2015, 14:45. Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Θρήνος στο γερμανικό και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο γκερντ μίλερ άφησε την τελευταία του πνοή την κυριακή (15/8) σε ηλικία 75 ετών, σκορπίζοντας σε θλίψη το γερμανικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος μίλερ, δεν βρίσκεται ππλέον ανάμεσα μας. Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ.

«έφυγε» στα 75 του ο γκερντ μίλερ.

O γενς τούραου από την dw. Την είδηση του θανάτου του μίλερ έκανε γνωστή η μπάγερν μονάχου. Θυμάται ο γκερντ μίλερ ότι είναι ο «bomber der nation» kι ας είχε αντίρρηση ο τότε προπονητής της ομάδας, ζλάτκο τσαϊκόφσκι, ο οποίος επέκρινε τον. Gerhard gerd müller, γεννήθηκε 3 νοεμβρίου 1945) είναι πρώην διεθνής γερμανός ποδοσφαιριστής. Ο μίλερ πέτυχε 563 γκολ σε 605 συμμετοχές με τους βαυαρούς μεταξύ 1964 και 1979, κατακτώντας 14 τίτλους με τους βαυαρούς θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο δυτικογερμανός κεντρικός επιθετικός γκερντ μίλερ (gerhard gerd müller) γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945. Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Ο γκερντ μίλερ όπως θα τον θυμούνται πάντα οι φίλοι του ποδοσφαίρου. Συνολικά, ο γκερντ μίλερ κατέκτησε 14 τίτλους με την μπάγερν μονάχου, ενώ οδήγησε την πατρίδα του στην κορυφή τόσο της ευρώπης (1972), όσο και του κόσμου (1974), σκοράροντας και στους δύο. Stories 27 ιουνίου 2015, 14:45. Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της ημέρας για το θέμα γκερντ μίλερ: Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στο νέρντλιγκεν το 1945.

Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι είναι πιο κοντά από ποτέ στο να ισοφαρίσει, και γιατί όχι να σπάσει, το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του γκερντ μίλερ. Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Όλα τα άρθρα του tag γκερντ μίλερ. «έφυγε» στα 75 του ο γκερντ μίλερ.

Ο Μέσι αποχαιρέτησε τον Γκερντ Μίλερ (photo) - Διεθνή ...
Ο Μέσι αποχαιρέτησε τον Γκερντ Μίλερ (photo) - Διεθνή ... from www.gavros.gr
Θυμάται ο γκερντ μίλερ ότι είναι ο «bomber der nation» kι ας είχε αντίρρηση ο τότε προπονητής της ομάδας, ζλάτκο τσαϊκόφσκι, ο οποίος επέκρινε τον. «έφυγε» στα 75 του ο γκερντ μίλερ. Ο θρυλικός γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Γεματούλη μίλερ λέγοντας ότι θέλει. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Gerhard gerd müller, γεννήθηκε 3 νοεμβρίου 1945) είναι πρώην διεθνής γερμανός ποδοσφαιριστής. Συνολικά, ο γκερντ μίλερ κατέκτησε 14 τίτλους με την μπάγερν μονάχου, ενώ οδήγησε την πατρίδα του στην κορυφή τόσο της ευρώπης (1972), όσο και του κόσμου (1974), σκοράροντας και στους δύο. Ο μίλερ πέτυχε 563 γκολ σε 605 συμμετοχές με τους βαυαρούς μεταξύ 1964 και 1979, κατακτώντας 14 τίτλους με τους βαυαρούς θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο:

Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των.

Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν. Ένας βραχύσωμος επιθετικός που έβλεπε το γκολ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο με νούμερα που. Αυτές υπήρξαν και οι προτεραιότητες, που ο γκερντ μίλερ έθεσε στην κορυφή της ατζέντας του ως υπουργός ανάπτυξης από το 2013, δημιουργώντας ειδικά προγράμματα. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ. Ο μίλερ πέτυχε 563 γκολ σε 605 συμμετοχές με τους βαυαρούς μεταξύ 1964 και 1979, κατακτώντας 14 τίτλους με τους βαυαρούς θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Ο γκερντ μίλερ όπως θα τον θυμούνται πάντα οι φίλοι του ποδοσφαίρου. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των. «έφυγε» στα 75 του ο γκερντ μίλερ. Ο δυτικογερμανός κεντρικός επιθετικός γκερντ μίλερ (gerhard gerd müller) γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945. O γενς τούραου από την dw. Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό. Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του γκερντ μίλερ.